Hoe werkt het?
ZO WERKT OZON.

Ozon wordt opgewekt als een zuur- stof molecuul wordt belicht door bijzonder krachtig, fel ultraviolet licht. Ozon ontstaat als er drie zuur- stof atomen met elkaar worden ver- bonden in plaats van de normale twee. De extra zuurstof atoom maakt van ozon een zeer actief reiniger. Ozon vernietigt algen, virussen en bacteriŽn door contact- zonder schadelijke bijwerkingen. Ozon werkt ook als vlokvormer, die ervoor zorgt dat totaal ontbonden stoffen gaan zweven en gemakkelijk worden verwijderd door het water-filteringproces.

SCHOON WATER OP EEN NATUURLIJKE MANIER

DELZONE systemen reinigen het water op natuurlijke manier DELZONE apparatuur gebruikt ozon, een natuurlijke zuiveraar gevormd door drie zuurstof atomen, om water te reinigen.
Heeft u de schone frisse geur na een zomerse regenbui wel eens opgemerkt?
Wat u ruikt is eigenlijk schone lucht -ozon- gevormd door bliksem. Ozon is effectief gebleken om lucht en water te zuiveren.

Al langer dan een eeuw gebruiken Europese landen ozon als de methode om water te reinigen. In de Verenigde Staten wordt bijna al het water in flessen verrijkt met ozon.

OZON zuivert snel

Het is gebleken dat ozon water tot wel drieduizend maal, sneller zuivert en reinigt dan de traditionele methoden, zonder onwenselijke bijwerkingen.

INSTALLATIE OVERZICHT

De DELZONE ozonaters zijn ontworpen voor o.a. Installatie bij vijvers en zwembaden, waarbij het DELZONE verdeelstuk moet worden aangesloten in de retour-leiding, voor het kool filter.Del vijver.jpg (19617 bytes)
Stroom-aansluiting parallel schakelen met de pomp. Reiniging vindt automatisch plaats telkens wanneer de pomp werkt.

-na installatie van een Delzone ozonater is er bijna geen chloor meer nodig
-o.a. de keurmerken CE en UL.
-Delzone heeft jarenlange ervaring in verkoop- en productie van ozonaters
-eenvoudige montage
-onderhoudsvrij
-standaard geleverde terugslagkleppen
-de toevoer van ozon is instelbaar
-Nederlands instructieboekje
-lange levensduur van de ultraviolette lamp(en)
-geschikt voor vijvers en in- en opbouwzwembaden